Direcció

“Som un equip amb una llarga trajectòria professional i pedagògica, que seguim transmeten la nostra filosofia de la dansa amb tot el compromís, estima i passió”

MARIONA CAMELIA

DIRECTORA

Inicia els seus estudis de dansa a l’Estudi en les modalitats de dansa clàssica, jazz, dansa espanyola i escola bolera i contemporani amb Janusz Smolinski, Roser Rubí i Tommie, Enrique Burgos, Rosa García, Paloma Solanas, Anne Mithelholzer, Juan Carlos Lérida i Lawrence de Maeyer.

Més endavant cursà dos anys a María de Ávila a Saragossa perfeccionant la dansa clàssica i posteriorment es graduà a l’Institut del Teatre de Barcelona el 2005 en l’especialitat de Contemporani.

En la seva trajectòria professional treballa com a ballarina en “Habemus Corpus Dance Company“, “Els Músics de Bremen” i “La petita flauta màgica” producció del Gran Teatre del Liceu, “Pinocchio” i “Viatge al centre de la terra” estrenat al Festival Grec de Barcelona al 2015 amb la cia. Roseland Musical fent gires per Espanya, Europa i Sud Amèrica.

Imparteix classes i tallers de dansa clàssica, jazz i moviment conscient.

Si la dansa fos una persona seria qui millor em coneixés. És amb qui he mantingut el vincle més íntim en tots els sentits. M'ha servit per transformar i seguir donant sentit a la meva manera de comunicar-me.

La dansa ens fa sentir com a casa, convertint el nostre equip, en una família unida per la bellesa del moviment.

FORMULARI DE CONTACTE

Utilitza aquest formulari per a fer-nos arribar qualsevol consulta o comentari. En breu ens posarem en contacte amb tu. 
Gràcies!

Indica el motiu de la teva consulta:
Top
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Obrir el xat
Whatsapp Dell'ARTE
Hola!
Com et podem ajudar?
T'agradaria venir a ballar amb nosaltres?
T'escoltem!