Els dissabtes "Dansa"

​Aquest dissabte 23 de novembre tindrà lloc la 2a Masterclass dels cicles "Els dissabtes DANSA". Una oportunitat per adquirir coneixements de la mà de professionals destacats. La segona Masterclass anirà a càrrec del la ballarina Anna Planas. 

Llicenciada en Dansa Clàssica a l’Institut del Teatre de Barcelona. Amplia la seva formació en escoles internacionals com la de Rosela Hightowe, Carmen Roche i André Gregloski.

Com a ballarina, va formar part del cos de ball de Palau de les Arts Baux a Charleroi (Bèlgica), el Ballet de Versalles (París), el Ballet de París (Festival d'Arano), la Companyia Karmon dansa (Israel ), Gran Teatre de Ginebra (Suïssa), Dart Companyia de Dansa (Barcelona), Companyia Trànsit (Barcelona), Roseland Musical (Barcelona) i col.laborant en companyies com Magnet i Burch, Iliacan i l’Anònima Imperial.

Des de 1997 va començar a treballar per a la direcció artística i coreogràfica d'espectacles de dansa, esdeveniments i produccions com la Cavalcada de Reis de Barcelona i Badalona, Festival de la Mercè, Direccions coreogràfiques dels espectacles “Viatge al centre de la terra”, “Pinocchio”, “Catalonia Stars”, “Cara calla”, “Les mil i una nits”….de Roseland Musical entre molts altres esdeveniments.


Actualment és professora de dansa clàssica a l’IES Oriol Martorell, col.labora amb el departamento de Festes ICUB i dirigeix la part coreogràfica de la Companyia Roseland Musical (BCN)

Buscar

Sobre l'Estudi de dansa

Creat l’any 1976 per la seva fundadora Roser Rubí, alumna de Joan Magriñà, que es va sentir impulsada a promoure una nova forma de considerar la dansa, integrant conceptes avançats en la seva època. Sumant i fusionant expressió i arts escèniques sense oblidar l’essència de les modalitats acadèmiques. En l’actualitat el centre, dirigit per Mariona Camelia i Rubí i conjuntament amb tot l’equip format amb el mateix treball, manté la filosofia inicial de l’estudi.

 

Etiquetes

Newsletter

Creativa't Estiu 2020

Creativa't t'ofereix una proposta de lleure incentivant la creativitat global de manera lliure i no coactiva. Per a nenes i nens de 3 a 10 anys. De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 17h. Inscripcions fins els 20 de juny. Places limitades! Experiments, maquillatge, danses del món, dansa orgànica, música, […]

Llegir més
Els dissabtes "Dansa"

Aquest dissabte 26 d'octubre encetem els cicles "Els dissabtes DANSA". Una oportunitat per adquirir coneixements de la mà de professionals destacats. La primera Masterclass anirà a càrrec del ballarí Salvador Masclans Aguilar (classe + repertori) a l'estudi dell'ARTE. 

Llegir més
dell’ARTE
info@estudidansa.cat
Igualada / Barcelona
Tel 93 804 3081
Segueix-nos
Copyright © Estudi de dansa i expressió dell’ARTE
Top searchtagscalendar-ocommenting-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram