Els dissabtes “Dansa”

·
Compartir

​Aquest dissabte 23 de novembre tindrà lloc la 2a Masterclass dels cicles “Els dissabtes DANSA”. Una oportunitat per adquirir coneixements de la mà de professionals destacats. La segona Masterclass anirà a càrrec del la ballarina Anna Planas. 

Llicenciada en Dansa Clàssica a l’Institut del Teatre de Barcelona. Amplia la seva formació en escoles internacionals com la de Rosela Hightowe, Carmen Roche i André Gregloski.

Com a ballarina, va formar part del cos de ball de Palau de les Arts Baux a Charleroi (Bèlgica), el Ballet de Versalles (París), el Ballet de París (Festival d’Arano), la Companyia Karmon dansa (Israel ), Gran Teatre de Ginebra (Suïssa), Dart Companyia de Dansa (Barcelona), Companyia Trànsit (Barcelona), Roseland Musical (Barcelona) i col.laborant en companyies com Magnet i Burch, Iliacan i l’Anònima Imperial.

Des de 1997 va començar a treballar per a la direcció artística i coreogràfica d’espectacles de dansa, esdeveniments i produccions com la Cavalcada de Reis de Barcelona i Badalona, Festival de la Mercè, Direccions coreogràfiques dels espectacles “Viatge al centre de la terra”, “Pinocchio”, “Catalonia Stars”, “Cara calla”, “Les mil i una nits”….de Roseland Musical entre molts altres esdeveniments.


Actualment és professora de dansa clàssica a l’IES Oriol Martorell, col.labora amb el departamento de Festes ICUB i dirigeix la part coreogràfica de la Companyia Roseland Musical (BCN)

Rebi notificacions de l'última actualització del nostre butlletí
Últimes entrades

Dissabte 23 d’octubre, Ecstatic Dansa!

Tornem amb una de les activitats extres preferides! Torna l’Àlex Espinar acompanyat per la Paula Villodres per oferir-nos l“Autumn Lab Dance” i que ens posem a ballar intuïtivament… Dissabte 23 d’octubre a

Matricula’t al curs 2021/2022

Després d’un any i mig estrany, tornem a ballar amb llibertat. Deixa’t anar! Apuntat al curs 21/22 i gaudeix de la llibertat, de la dansa

Top
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Obrir el xat
Whatsapp Dell'ARTE
Hola!
Com et podem ajudar?
T'agradaria venir a ballar amb nosaltres?
T'escoltem!