Donació de sang

10/03/2020

A l'Estudi considerem que cal acompanyar donant sang a tantes persones com sigui possible i fer difusió i una jornada festiva per tal de conscienciar  i salvar vides! 

Hem tornat a col·laborar en la Marató de la Sang d’Igualada i volem i donar les gràcies per la solidaritat expresada dissabte 28 de setembre a les 18h a la pista de l’Ateneu. A part d'altres activitats i espectacles que van tenir lloc durant tot el dia, vam gaudir d'una classe de Hip-Hop (a càrrec de la nostra professora Andrea Cortijo) oberta a tothom que tingués ganes de ballar, participar  i portaven roba còmoda.

Buscar

Sobre l'Estudi de dansa

Creat l’any 1976 per la seva fundadora Roser Rubí, alumna de Joan Magriñà, que es va sentir impulsada a promoure una nova forma de considerar la dansa, integrant conceptes avançats en la seva època. Sumant i fusionant expressió i arts escèniques sense oblidar l’essència de les modalitats acadèmiques. En l’actualitat el centre, dirigit per Mariona Camelia i Rubí i conjuntament amb tot l’equip format amb el mateix treball, manté la filosofia inicial de l’estudi.

 

Etiquetes

Newsletter

Creativa't Estiu 2020

Creativa't t'ofereix una proposta de lleure incentivant la creativitat global de manera lliure i no coactiva. Per a nenes i nens de 3 a 10 anys. De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 17h. Inscripcions fins els 20 de juny. Places limitades! Experiments, maquillatge, danses del món, dansa orgànica, música, […]

Llegir més
Els dissabtes "Dansa"

Aquest dissabte 26 d'octubre encetem els cicles "Els dissabtes DANSA". Una oportunitat per adquirir coneixements de la mà de professionals destacats. La primera Masterclass anirà a càrrec del ballarí Salvador Masclans Aguilar (classe + repertori) a l'estudi dell'ARTE. 

Llegir més
dell’ARTE
info@estudidansa.cat
Igualada / Barcelona
Tel 93 804 3081
Segueix-nos
Copyright © Estudi de dansa i expressió dell’ARTE
Top searchtagscalendar-ocommenting-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram