Subscriu-te al nostre butlletí

Qui som?

Estudi Dansa
Estudi Dansa@Dellarte
Read More
Ja et pots apuntar al "Creativa't"
Xerrades
Xerrades@Dellarte
Read More
"Impulsats a promoure una nova forma de considerar la dansa, integrant conceptes avançats"
Previous
Next

Mariona Camelia Rubí

directora

Inicia els seus estudis de dansa a l’Estudi en les modalitats de dansa clàssica, jazz, dansa espanyola i escola bolera i contemporani amb Janusz Smolinski, Roser Rubí i Tommie, Enrique Burgos, Rosa García, Paloma Solanas, Anne Mithelholzer, Juan Carlos Lérida i Lawrence de Maeyer.

Més endavant cursà dos anys a María de Ávila a Saragossa perfeccionant la dansa clàssica i posteriorment es graduà a l’Institut del Teatre de Barcelona el 2005 en l’especialitat de Contemporani.

En la seva trajectòria professional treballa en l’actualitat en espectacles com “Els Músics de Bremen” i “La petita flauta màgica” producció del Gran Teatre del Liceu, “Pinocchio” i “Viatge al centre de la terra” estrenat al Festival Grec de Barcelona al 2015 amb la cia. Roseland Musical fent gires per Espanya, Europa i Sud Amèrica.

Ball integrador

A l’Estudi ensenyem què és ballar en la seva totalitat, no només una tècnica o treballar l’expressivitat i les emocions sinó la Dansa com a llenguatge integrador i universal.

Eines & expressió

Utilitzar les eines de la tècnica per expressar-nos a través del nostre cos o manifestar les emocions a través del moviment. La idea es integrar-ho tot per fluir durant l’expressió.

Possibilitats

Ensenyament personalitzat perquè els alumnes coneguin les seves possibilitats (psíquiques i físiques) descobreixin el més essencial d’ells i potenciar les habilitats de cadascú.

Llenguatge

No ensenyem la imitació d’una forma buida de contingut sinó la integració de tot un llenguatge (interioritzar-ho i expresar-ho) en qualsevol de les seves modalitats.

Estudi

L’Estudi és una antiga fàbrica situat en un ampli carrer al centre de la ciutat. Consta de dues plantes de 200m cadascuna. Hi ha tres classes perfectament adaptades per la pràctica de la dansa: amb terra de parquet flotant, barres fixes, miralls, equipament de so, piano, finestres i ventilació exterior, sala insonoritzada i material didàctic.

Lloguer d'espais

Lloguer d’espais amplis i adaptats per acollir actes i esdeveniments puntuals com conferències, presentacions, concerts, exposicions…. O de més llarga durada en cas que no disposis d’un espai condicionat per realitzar les teves activitats: espais de creació, corals, grups de teatre, esbarts….No ho dubtis, t'hi trobaràs com a casa.

origen

La nostra empremta és visible per aquells que tenen l’interès de fer, com nosaltres, les coses ben fetes.

L’Estudi de dansa i expressió dell’ARTE va ser creat l’any 1976 per la seva fundadora Roser Rubí, alumna de Joan Magriñà, que es va sentir impulsada a promoure una nova forma de considerar la dansa, integrant conceptes avançats en la seva època. Sumant i fusionant expressió i arts escèniques sense oblidar l’essència de les modalitats acadèmiques.

En l’actualitat el centre, dirigit per Mariona Camelia i Rubí i conjuntament amb tot l’equip format amb el mateix treball, manté la filosofia inicial de l’estudi, adaptant-se, com en el seu moment, als temps d’avui i transmetent la importància d’uns bons coneixements corporals, tècnics i emocionals, configurant així l’essència de la dansa.

Estudi de dansa i expressió

Top
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue