Subscriu-te al nostre butlletí

CURS 2020-21

 

Inscripcions i matrícules obertes a partir de l’1 de setembre.

          

Fins llavors…bones vacances!                          Inici curs: 14 de setembre

Horari Cursos 2020/21

Estudi de Dansa i Expressió

mida noticia dellarte

Inscripcions obertes curs 2020/21

A partir del 8 de juny pots venir a inscriure't qualsevol tarda de dilluns a divendres de 18 a 20:30h. I en uns dies també ho podràs fer online omplint un formulari. Ens veiem aviat, tenim moltes ganes de ballar!

Dissabte 8 de febrer Ecstatic Dance

De 18 a 20:30h. Vine i balla les teves emocions, deixa que la música et porti allà on necessites. Sessió guiada a càrrec d'Àlex Espinar. 12€ alumnes / 15€ alumnes externs.

3a Masterclass de dansa

25 de gener de 10 a 13h Repertori neoclàssic / contemporani per: Robert Gómez Luque. Graduat a l'Institut del teatre de Barcelona...

4rt Cercle de dones

Any nou, cercle de dones nou.... Divendres 24 de gener de les 19 a les 21h, 4rt cercle de dones. Porta roba còmode. 20€ d'aportació. Un espai des d'on gaudir del present.

Qui som?

L’Estudi de dansa i expressió dell’ARTE va ser creat l’any 1976 per la seva fundadora Roser Rubí, alumna de Joan Magriñà, que es va sentir impulsada a promoure una nova forma de considerar la dansa, integrant conceptes avançats en la seva època. Sumant i fusionant expressió i arts escèniques sense oblidar l’essència de les modalitats acadèmiques.

En l’actualitat el centre, dirigit per Mariona Camelia i Rubí i conjuntament amb tot l’equip format amb el mateix treball, manté la filosofia inicial de l’estudi, adaptant-se, com en el seu moment, als temps d’avui i transmetent la importància d’uns bons coneixements corporals, tècnics i emocionals, configurant així l’essència de la dansa.

Què ens diferencia?

A l’Estudi ensenyem què és ballar en la seva totalitat, no només una tècnica o treballar l’expressivitat i les emocions sinó la Dansa com a llenguatge integrador i universal. Utilitzar les eines de la tècnica per expressar-nos a través del nostre cos o manifestar les emocions a través del moviment. Oferim un ensenyament totalment personalitzat per tal que els nostres alumnes puguin conèixer quines són les seves possibilitats tant psíquiques com físiques, descobrir el més essencial d’ells, aprendre o corregir el funcionament d’un bon cos potenciant les habilitats i virtuts de cadascú. No ensenyem la imitació d’una forma buida de contingut sinó la integració de tot un llenguatge en qualsevol de les seves modalitats.

La nostra empremta és visible per aquells que tenen l’interès de fer, com nosaltres, les coses ben fetes.

Fotos de Jordi Solé

Reprodueix vídeo

42ª Mostra de Dansa i Arts Escèniques 2019

Sota el títol Viatges d’una maleta, enguany els ballarins i ballarines del dell’ARTE ens van oferir el dissabte 29 de juny una trentena de números agrupats en quatre epígrafs -Maleta enamorada, Maleta nòmada, Maleta moixa, Maleta artista-

ESTUDI DE DANSA I EXPRESSIÓ

Top
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue