Subscriu-te al nostre butlletí

Departament de Dansa Clàssica

Els dissabtes DANSA

Aquest dissabte 26 d’octubre encetem els cicles “Els dissabtes DANSA”. Una oportunitat per adquirir coneixements de la mà de professionals destacats. La primera Masterclass anirà a càrrec del ballarí Salvador Masclans Aguilar (classe + repertori) a l’estudi dell’ARTE. 

Savador Masclans Aguilar inicia la seva trajectòria professional als 17 anys a l’Opera de Cologne a Alemanya durant dues temporades. Posteriorment ingressa al Nederlands Dance Theater. Després marxa a Israel on es queda dos anys al Kibbutz Contemporany Dance Company i al 2002 ingressa a la Troup de Pina Bausch Contemporany Dance Company.

A la seva tornada a Espanya el 2004 treballa amb el director de teatre, Tomas Pandur, en dues produccions per al Teatre Nacional d’Espanya i una tercera per a l’antic teatre de Mèrida.

A Catalunya també treballa en quatre produccions diferents amb Cesc Gelabert.

En 2012 ingressa com a professor de dansa clàssica a l‘Institut del Teatre de Barcelona.

“Masterclass: classe més repertori” dissabte 26 d’octubre

Cercle de dones

Un cercle de dones és un espai per mirar-nos les unes a les altres. per sentir que som part d'una mateixa tribu femenina. T'esperem divendres 4 d'octubre!..

Donació de sang

Hem tornat a col·laborar en la Marató de la Sang d’Igualada i volem i donar les gràcies per la solidaritat expressada dissabte 28 de setembre a les 18h a la pista de l’Ateneu....

Top
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue