Subscriu-te al nostre butlletí

Departament de Dansa Clàssica

Els dissabtes DANSA

Aquest dissabte 23 de novembre tindrà lloc la 2a Masterclass dels cicles “Els dissabtes DANSA”. Una oportunitat per adquirir coneixements de la mà de professionals destacats. La segona Masterclass anirà a càrrec del la ballarina Anna Planas. 

Llicenciada en Dansa Clàssica a l’Institut del Teatre de Barcelona. Amplia la seva formació en escoles internacionals com la de Rosela Hightowe, Carmen Roche i André Gregloski.

Com a ballarina, va formar part del cos de ball de Palau de les Arts Baux a Charleroi (Bèlgica), el Ballet de Versalles (París), el Ballet de París (Festival d’Arano), la Companyia Karmon dansa (Israel ), Gran Teatre de Ginebra (Suïssa), Dart Companyia de Dansa (Barcelona), Companyia Trànsit (Barcelona), Roseland Musical (Barcelona) i col.laborant en companyies com Magnet i Burch, Iliacan i l’Anònima Imperial.

Des de 1997 va començar a treballar per a la direcció artística i coreogràfica d’espectacles de dansa, esdeveniments i produccions com la Cavalcada de Reis de Barcelona i Badalona, Festival de la Mercè, Direccions coreogràfiques dels espectacles “Viatge al centre de la terra”, “Pinocchio”, “Catalonia Stars”, “Cara calla”, “Les mil i una nits”….de Roseland Musical entre molts altres esdeveniments.


Actualment és professora de dansa clàssica a l’IES Oriol Martorell, col.labora amb el departamento de Festes ICUB i dirigeix la part coreogràfica de la Companyia Roseland Musical (BCN)

“Masterclass d’Anna Planas dissabte 23 de novembre de 10 a 13h

Comparteix amb els teus amics

Cercle de dones

Un cercle de dones és un espai per mirar-nos les unes a les altres. per sentir que som part d'una mateixa tribu femenina. T'esperem divendres 4 d'octubre!..

Donació de sang

Hem tornat a col·laborar en la Marató de la Sang d’Igualada i volem i donar les gràcies per la solidaritat expressada dissabte 28 de setembre a les 18h a la pista de l’Ateneu....

Top
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue